Wij hebben een leuke match voor jou!
TALK to MATCH

SpeedDaters in de kijk

Hieronder lees je een aantal profielen van onze SpeedDaters. De profielen worden regelmatig ververst. Vanwege privacy zijn alle profielen anoniem.

Indien je interesse hebt in een van onderstaande profielen klik dan op de knop onder het profiel. Onze collega's beoordelen jullie match. Hierna krijgt de match in kwestie jouw profiel te zien. Indien er sprake is van wederzijdse interesse dan brengen wij jullie met elkaar in contact.

Man zoekt Vrouw

 • MAN 73 ZOEKT VROUW tussen de 60 en 72 jaar
  Hij is 73 jaar, 182 cm, grijs haar, woonachtig in Roermond.

  De vrouw die hij zoekt is ruimdenkend, actief, verzorgd, ondernemend en heeft humor. Ze heeft geen huisdieren. Ze is zelfstandig en heeft een eigen leven waar zij van geniet. Zij is tussen de 60 en 72 jaar.
 • SPORTIEVE, INTELLIGENTE JONGEMAN IS KLAAR VOOR EEN RELATIE
  Hij is 27 jaar, atletisch, donkerharig. 
  Betrouwbare, vlotte en sociale jongeman. Maakt makkelijk contact met anderen, liever niet op de voorgrond.
  Hij is op zoek naar een betrouwbare en sportieve vrouw. Zij is zelfstandig en wil graag een duurzame relatie opbouwen. Zij houdt van sportieve activiteiten, reizen en is ambitieus. Zij houdt er, net als hij, een gezonde leefstijl op na. 
 • SOCIALE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, ZORGZAME VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE
  Hij is 42 jaar, 179 cm, blond haar, woonachtig in Almere.
  Hij legt een vrouw graag in de watten. Deze zelfstandige man heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Hij heeft een eigen hoveniersbedrijf en woont in een goedverzorgd appartement in Almere
  Zijn droomvrouw is zelfstandig en heeft een eigen leven. Zij is tussen de 32 en 47 jaar.
 • ONDERNEMENDE MAN ZOEKT EEN VROUW OM ZIJN GELOOF MEE TE DELEN
  Hij is 38 jaar, 18O cm lang, donderblond haar, woonachtig in omgeving Alkmaar

  Een ondernemende, christelijke man zoekt een christelijke vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een uitgesproken gesprekspartner met gevoel voor humor die weet waar hij staat in het leven.
  Eens per week bezoek hij de (Evangelische) kerk. Hij leeft zijn leven zoals dat in de bijbel staat. Hij zoekt een vrouw die deze levenswijze deelt. Een vrouw die lief, eerlijk, zelfverzekerd en zorgzaam is. Zij is tussen de 30 en 38 jaar.

Vrouw zoekt Man

 • Familie en vrienden omschrijven mij als een betrouwbaar persoon met een positieve instelling die gelovig, zorgzaam, gevoelig, begripvol, behulpzaam, passievol en pittig is. Een vrouw die met haar beide benen volop in het leven sta. Ik maak deel uit van een Messiaanse gemeente die ik 2x in de maand op de zaterdag bezoek.

  De man die bij mij past is een zorgzame stabiele persoon met een sterke persoonlijkheid, zelfverzekerd, betrouwbaar, heeft een verzorgende uiterlijk, geen doemdenker met een negatieve instelling.
  Een man die niet alleen empathisch is maar die zich emotioneel open durft te stellen in een relatie. Communicatie vind ik erg belangrijk in een relatie. Ik zoek geen man die mij compleet maak maar eerder iemand die niet alleen een aanvulling in mijn leven wilt zijn, maar te zijner tijd invulling in wilt geven, (en vice versa). Ik ben niet perfect en verwacht ook geen perfecte man, maar wat ik graag zou willen is iemand die van zijn fouten heeft geleerd en verleden heeft verwerkt, iemand die nu open staat voor een langdurige relatie.
 • Charismatische vrouw zoekt stabiele man
  Zij is 44 jaar, 1.68 cm, woonachtig in Amsterdam.
  Een goedlachs, spontane en empathische vrouw. Met een mooie, zelfverzekerde uitstraling. Is de ware nog niet tegengekomen waarmee zij graag een gezin sticht. 
  Ze zoekt een stabiele man tussen de 40 en 50 jaar. Afkomst of andere uiterlijke kenmerken zijn niet van belang. Het gaat haar om de binnenkant. Een afstand rijden voor de liefde is geen probleem voor haar. Echte liefde kent geen grenzen is haar motto.
 • SPONTANE EN ENERGIEKE VROUW ZOEKT EEN HARTELIJKE, STABIELE MAN
  Zij is 57 jaar, 17O cm, blond, woonachtig in de Brabantse Kempen.

  Een spontane, energieke vrouw met diepgang zoekt een hartelijke, stabiele man voor een duurzame relatie. Met een fijn gevoel voor humor is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en communiceert.
  De man die zij zoekt is vrolijk, energiek en heeft het leven goed op de rit. Zij kan serieuze gesprekken met hem voeren en tegelijkertijd ook enorm met hem lachen. Hij is hartelijk, verzorgd, heeft een zelfstandig eigen leven waar hij van geniet. Hij is tussen de 50 en 65 jaar en minimaal 1.80 cm lang. Hij houdt van een vrouw met een maatje meer.

Man zoekt Man

 • Mocht u op dit moment geen geschikte partner voor uzelf aantreffen in de op dit moment openstaande advertenties, dan kunt u zich, door te reageren op deze “advertentie”, toch inschrijven. Wij nemen dan contact met u op als er een in onze ogen mogelijk geschikte zoekende zich bij ons aanmeldt.

Vrouw zoekt Vrouw

 • Mocht u op dit moment geen geschikte partner voor uzelf aantreffen in de op dit moment openstaande advertenties, dan kunt u zich, door te reageren op deze “advertentie”, toch inschrijven. Wij nemen dan contact met u op als er een in onze ogen mogelijk geschikte zoekende zich bij ons aanmeldt.

Vier voordelen TALK to MATCH
voor slechts €15:
 • Een kans om de liefde van je leven te ontmoeten
  Door het reageren op een profiel
 • Deelname aan een speedDating evenement
 • Een super match
  Kans op een match met een deelnemer uit het bestand van relatiebureau B-loved Nederland
 • Je persoonlijke profiel wordt anoniem geplaatst
  Grote kans dat de liefde van je leven jou vindt