Wij hebben een leuke match voor jou!
TALK to MATCH

SpeedDaters in de kijk

Hieronder lees je een aantal profielen van onze SpeedDaters. De profielen worden regelmatig ververst. Vanwege privacy zijn alle profielen anoniem.

Indien je interesse hebt in een van onderstaande profielen klik dan op de knop onder het profiel. Onze collega's beoordelen jullie match. Hierna krijgt de match in kwestie jouw profiel te zien. Indien er sprake is van wederzijdse interesse dan brengen wij jullie met elkaar in contact.

Man zoekt Vrouw

Vrouw zoekt Man

Vlotte zelfstandige Surinaamse vrouwelijk vrouw van 56 jaar, 1.80 cm lang.
Goedlachs, familiemens, vriendelijk, warme persoonlijkheid, verzorgende uiterlijk.
Familie en vrienden omschrijven mij als een betrouwbaar persoon met een positieve instelling die gelovig, zorgzaam, gevoelig, begripvol, behulpzaam, passievol en pittig is. Een vrouw die met haar beide benen volop in het leven sta. Ik maak deel uit van een Messiaanse gemeente die ik 2x in de maand op de zaterdag bezoek.

De man die bij mij past is een zorgzame stabiele persoon met een sterke persoonlijkheid, zelfverzekerd, betrouwbaar, heeft een verzorgende uiterlijk, geen doemdenker met een negatieve instelling.
Een man die niet alleen empathisch is maar die zich emotioneel open durft te stellen in een relatie. Communicatie vind ik erg belangrijk in een relatie. Ik zoek geen man die mij compleet maak maar eerder iemand die niet alleen een aanvulling in mijn leven wilt zijn, maar te zijner tijd invulling in wilt geven, (en vice versa). Ik ben niet perfect en verwacht ook geen perfecte man, maar wat ik graag zou willen is iemand die van zijn fouten heeft geleerd en verleden heeft verwerkt, iemand die nu open staat voor een langdurige relatie.
Vier voordelen TALK to MATCH
voor slechts €15:
  • Een kans om de liefde van je leven te ontmoeten
    Door het reageren op een profiel
  • Deelname aan een speedDating evenement
  • Een super match
    Kans op een match met een deelnemer uit het bestand van relatiebureau B-loved Nederland
  • Je persoonlijke profiel wordt anoniem geplaatst
    Grote kans dat de liefde van je leven jou vindt