Online evenementen B-LOVED NEDERLAND

Sinds 2012 brengen wij singles samen
Meld je aan en ontvang 10% korting op jouw eerste evenement
Ontvang informatie over onze evenementen en exclusieve matches. 
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid.
We doen het voorwerk

Dit is een compleet nieuwe vorm van SpeedDaten: naast de reeds bekende snelle online meetings, bieden wij je de hulp aan van een Persoonlijk Matchmaker! Op deze avond ontmoet je precies de mensen die het beste aansluiten bij jouw wensen.

Vanessa Pilloni
Partner en Personal Matchmaker TALK to MATCH

IEDEREEN IS WELKOM!

Iedere 3de dinsdag van de maand van 20.00 tot 22 uur
16 augustus 20:00
16 augustus 20:00
Nieuwe vrienden avond
Online
Prijs p.p. €10
Aanmelden
20 september 20:00
20 september 20:00
Nieuwe vrienden avond
Online
Prijs p.p. €10
Aanmelden
18 oktober 20:00
18 oktober 20:00
Nieuwe vrienden avond
Online
Prijs p.p. €10
Aanmelden
15 november 20:00
15 november 20:00
Nieuwe vrienden avond
Online
Prijs p.p. €10
Aanmelden
20 december 20:00
20 december 20:00
Nieuwe vrienden avond
Online
Prijs p.p. €10
Aanmelden
TALK to MATCH maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u een optimale bezoekerservaring te bieden, om u relevante informatie aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord met het gebruik van cookies zoals uitgelegd in ons Privacyverklaring.
Ik ga akkoord

Als er GEEN passende match is, mag je gratis deelnemen aan het volgende Online evenement

Hoe werkt het?
1
Koop een ticket!
Je plek aan onze virtuele tafel is nu gereserveerd.
2
Maak je profiel aan.
Na aanmelding van het evenement krijg je een mail met een link waarmee je je persoonlijke profiel kunt aanmaken.
3
Matchmaker matcht
Op basis van je persoonlijke profiel worden de matches samengesteld.
4
Start evenement!
Om de 8 minuten start een nieuwe ronde. 
5
Terugkoppeling
Na elke ronde kies je of je een match hebt met de dater.
6
Contact
Als er een wederzijdse match is ontvang je een mail van ons om in contact te komen met je dater. 
7
Date
Jullie ontmoeten elkaar.
Wie gaat je helpen?
Ons team heeft jaren ervaring in relatiebemiddeling.
We werken elke dag hard om het leven van singels beter en gelukkiger te maken.
 • Vanessa Pilloni
  Partner B-Loved, Personal Matchmaker, dating coach, styliste
 • Maya Schaareman
  Partner B-Loved, Personal Matchmaker, MCP gecertificeerde coach, business coach
CONTACT
Heb je vragen? Stuur ons een bericht.
We beantwoorden je vraag graag!
Vul hiernaast het contact formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Ik ben
Ik zoek
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid

Er is altijd iemand die bij je past!

Ervaringen
Onze garantie is
persoonlijk en discreet
 • AVG wet
  B-Loved Nederland voldoet aan de Europese privacywet AVG van 25 mei 2018.
 • Privé informatie
  Wij realiseren ons dat we veel van je vragen en dat je privé informatie aan ons verstrekt. Deze informatie is voor ons van essentieel belang om je goed van dienst te kunnen zijn. Uiteraard gaan wij hier zeer zorgvuldig mee om
Talk to MATCH werkt samen met B-Loved Nederland en Date for 2

Andere diensten

Elke zoektocht naar de ware liefde is voor iedereen uniek.
B-Loved NEDERLAND biedt je meerdere mogelijkheden aan:
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen? Vind hieronder antwoorden!

 • Het is een traditionele manier van speeddating die je doet waar je maar wilt. Je hebt alleen je smartphone, computer of tablet nodig. Net als bij een live speeddating evenement heb je een host die je met alles helpt. Elke 8 minuten chat je in een virtuele room met een andere dater. Dit alles vanuit het comfort van jouw woonkamer of in een andere vertrouwde omgeving.
 • Kies eenvoudigweg het evenement dat je wilt bijwonen uit ons evenementenschema en koop het online. Bij aankoop ontvang je een bevestigingsmail met details over het bijwonen van jouw virtuele speeddating evenement.
 • Jazeker! Zorg ervoor dat jouw camera en microfoon aan staan en werken. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en een apparaat.
 • Het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd wordt binnen 24 uur na het evenement met jouw match gedeeld. TALK to MATCH van B-loved Nederland deelt in verband met privacy geen telefoonnummers uit. Je kunt echter te allen tijde jouw verzoek om al jouw persoonlijke gegevens te verwijderen mailen naar klantenservice@b-loved.nl.
 • De rol van een Personal Matchmakers is het verbeteren van de kansen van onze klanten op betere matches. Nadat alle deelnemers hun persoonlijke profiel hebben ingevuld, zoeken we naar de deelnemers die op afstand en leeftijd het beste bij elkaar passen.
 • Natuurlijk! Bij het betreden van het evenement kom je in onze virtuele lobby waar onze hosten je verwelkomen. Zodra de daters in de ruimte zijn aangekomen zal de host beginnen met het plaatsen van de daters in hun eigen privéruimte, twee per keer. Van daaruit rouleer je in en uit een privéruimte en ontmoet je elke 8 minuten een nieuwe dater. Als je geen date hebt in een ronde, blijf je in de lobby en maak je een praatje met de Host en de andere deelnemers. Zie het als een geweldige kans om iemand spontaan te ontmoeten!
 • Op het moment dat je het virtuele speeddating evenement binnenkomt, word je welkom geheten door een van onze hosten. Zij helpen je met eventuele vragen of ongemakkelijkheden. Je kunt jouw event host op elk moment tijdens het evenement bereiken via een privé chat.
 • We tolereren elk gedrag dat van streek maakt, onfatsoenlijk of verontrustend is, uiteraard niet. Als je dergelijk gedrag van een collega-dater ervaart, verwittig dan je event host. Onze Host is de hele avond beschikbaar en gemakkelijk bereikbaar.
 • Wij van B-loved Nederland hebben nultolerantie voor elk gedrag dat jouw collega-daters of onze hosts voor, tijdens of na het evenement van streek maakt. Met ongepast gedrag bedoelen wij:
  - onbeleefd of agressief zijn tegen de andere gasten en/of de event host
  - het niet opvolgen van de instructies van de host
  - het verstoren van het evenement op enigerlei wijze
  - ongepast kleden
  We hechten veel waarde aan de feedback die we krijgen van daters over collega-daters.

  Singles kunnen verschillende meningen hebben over wie ze aantrekkelijk vinden, wat ze zoeken in een maatje of hun persoonlijke doelen maar aardig en beleefd zijn is universeel. We tolereren niet minder en we geloven ook niet dat jij dat moet doen.
 • Na afloop van het evenement geven alle deelnemers ons gedurende 24 uur feedback. Als iemand wederzijdse interesse heeft, verbindt onze app je automatisch via e-mail aan elkaar om zo samen een datum af te spreken of andere afspraken te maken.
 • Wij ontmoedigen het vragen naar contactinformatie tijdens het evenement. Een van de vele voordelen van speeddating is dat je niet de ongemakkelijkheid voelt van het afwijzen van dergelijke verzoeken. Daters moeten zich comfortabel en ontspannen voelen, wetende dat als ze een dater weer willen ontmoeten, ze ervoor kunnen kiezen om dit in hun eigen tempo te doen door hun keuzes naar de Host te sturen.
 • Het betekent dat je een match hebt! Jullie hebben elkaar uitgekozen als daters die elkaar graag weer willen ontmoeten. Het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd wordt binnen ongeveer 2 uur na het evenement met deze persoon uitgewisseld. Alleen daters die een match hebben, worden op de hoogte gebracht. Wij van B-loved Nederland zijn niet betrokken of verantwoordelijk voor de contacten onderling na het evenement.
 • Als er geen wederzijdse interesse van een andere deelnemer is na het evenement, mag je een keer zonder extra kosten deelnemen aan een volgend speeddating evenement.
 • De klanten van TALK to MATCH die gebruik hebben gemaakt van onze persoonlijke match-making diensten kunnen worden uitgenodigd voor onze virtuele evenementen als we voor hen potentiële matches zien onder de geregistreerde deelnemers. Dit is een goede manier om kansen op een succesvolle match te verbeteren. Meer informatie over onze matchmaking-diensten vind je via klantenservice@b-loved.nl of op onze website.
 • We zouden graag iedereen tegenmoet willen komen! Echter, plezier verkoopt snel! Je kunt mailen naar klantenservice@b-loved.nl als je op de wachtlijst wilt staan. En het is een goed idee om op www.talktomatch.com te blijven checken - soms zijn reserveringen op het laatste moment beschikbaar. We werken onze evenementenkalender voortdurend bij.
 • Afhankelijk van de groepsgrootte, de afstanden tussen de deelnemers en de verschillen in leeftijden streven wij ernaar om iedereen in elk geval tussen de 4 tot 8 rondes te laten deelnemen.
 • Zeker niet! Daters kunnen zich veilig voelen in de wetenschap dat alle informatie die wordt uitgewisseld in privé-chats niet worden opgenomen en wat je deelt met je collega-daters privé blijft.
 • Je kunt het vinden via de link.
 • Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via klantenservice@b-loved.nl.